top of page

I kjølevann av "Glassjenta"


Effekten av rapporten om «Glassjenta», eller «Ida», begynner nå å materialisere seg. Historien til «Ida» byr på meget interessant lesing og er gjengitt på en fin måte i Aftenbladet. Se

http://mm.aftenbladet.no/2016/glassjenta/

Omsorgssvikten i saken utløste den største granskingen i sitt slag i Norge, og Solveig Horne (Frp) har uttalt et ønske om at «Glassjenta» bør bli pensum for barnevernet. Barneminister Horne (FrP) og helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) møtte nylig topper fra helse- og barnevernstjenestene for å følge opp granskingsrapporten om «Ida».

Et annet eksempel på effekten av rapporten er at barnevernet i 2017 har varslet et tettere samarbeid med Barnevernsproffene som er ungdommer med erfaring som bruker av barnevernet. Dette er i våre øyne et steg i riktig retning, da ungdommene kan bringe verdifull erfaring og nye vinklinger inn i omløp.

Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell følger utviklingen og håper at rapporten får landsdekkende ringvirkninger.

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page