Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell har åpnet filial i Son

Til de som har behov for bistand i barnevernsak og befinner seg i nærheten av Son, har vi nå åpnet kontor i fine, lyse og moderne lokaler i Clou-bygget ved Sletta Næringspark. Filialen ledes av advokat Nora Kleven Halse.

Kontoret har felles sentralbord og postadresse som vårt hovedkontor i Oslo, tlf 22 17 74 00, Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS, postboks 9016 Grønland, 0133 Oslo.

Hver onsdag mellom kl 12.30 – 15.30 er det advokatvakt ved kontoret. Det er mulig å booke time per tlf 48 01 08 81, via vår facebookside eller å komme innom på drop in time. Besøksadressen er Brevikbråteveien 9.

Tjenesten er gratis. Alle kan bestille time, det gjelder ingen fylkes- eller kommunegrenser. Dersom du skulle ønske å ta saken videre etter samtalen, vil Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS kunne bistå med dette etter alminnelige vilkår, se www.klovfjell.no.

Velkommen!

Utvalgt innlegg
Posts are coming soon
Stay tuned...
Siste innlegg