top of page

Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell har åpnet filial i Son

Til de som har behov for bistand i barnevernsak og befinner seg i nærheten av Son, har vi nå åpnet kontor i fine, lyse og moderne lokaler i Clou-bygget ved Sletta Næringspark. Filialen ledes av advokat Nora Kleven Halse.

Kontoret har felles sentralbord og postadresse som vårt hovedkontor i Oslo, tlf 22 17 74 00, Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS, postboks 9016 Grønland, 0133 Oslo.

Hver onsdag mellom kl 12.30 – 15.30 er det advokatvakt ved kontoret. Det er mulig å booke time per tlf 48 01 08 81, via vår facebookside eller å komme innom på drop in time. Besøksadressen er Brevikbråteveien 9.

Tjenesten er gratis. Alle kan bestille time, det gjelder ingen fylkes- eller kommunegrenser. Dersom du skulle ønske å ta saken videre etter samtalen, vil Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS kunne bistå med dette etter alminnelige vilkår, se www.klovfjell.no.

Velkommen!

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page