top of page

Anbefalt lesning!

Her var det mye klokt som tiltres fullt ut! Jeg oppfordrer alle til å lese og dele nedenstående artikkel skrevet av Ragnhild Petersen, i samarbeid med Ester Solberg, Monica Flock og Kjell Olav Edvardsen.

Artikkelen ble publisert for noen måneder siden, men anføres å ha høy aktualitet både nå og i tiden fremover. De skriver blant annet at barnas rettssikkerhet kan økes ved å redusere feilaktige og forhastede akuttplasseringer. Dette tiltres fullt ut herfra!

Jeg deler videre psykologenes vurderinger av at det dessverre skjer økt misbruk av akuttplasseringer som åpenbart kan traumatisere barna. Jeg deler klart også psykologenes syn på behovet for holdningsendring og strukturendring i barnevernet. Psykologene ser det også som illevarslende at barnverntjenesten ikke innser sin egen etiske feilbarlighetet. Her har vi et godt arbeidsdokument for nødvendige endringer i barnevernet! http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/v%C3%A5rt-forslag-til-et-framtidig-barnevern-1.769785

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page