top of page

Kampen fortsetter !


Sommerferien er over for de aller fleste og rundt omkring i landet er våre domstoler og fylkesnemnder på vei til å våkne til live igjen.

Spørsmålene og problemstillingene er de samme som før ferien og motstanderne vi vil møte er like besatte av sin versjon av "sannheten". En stor del av norske jurister og psykologer lever fortsatt med den oppfatning at det er "alle andre" som tar feil og "den norske linja" som er riktig. Betydningen av de mange avgjørelser i EMD som slakter norsk barnevernspraksis vil bli forsøkt kamuflert og argumentert ned.

Kommuneadvokaten i høstens første rettssak oppsummerte dette på en illustrerende måte da han sa til dommerne at norsk praksis har hele tiden vært i tråd med EMK, men EMD har sagt at dere dommere må skrive bedre begrunnelser. Slike holdninger vil vi møte i tiden fremover også.

La oss alle bruke de kreftene vi har samlet i løpet av sommermånedene til å kjempe for grunnleggende menneskerettigheter og rettferdighet for foreldre og barn.

Erlend Liaklev Andersen

advokat

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page